Potrivit independent.co.uk, există mai multe soluţii pentru dezactivarea acestei funcţii, astfel încât destinatarul să-şi poată acorda tot timpul necesar înainte de a confirma citirea mesajului.
În cazul utilizatorilor de Facebook Messenger care comunica utilizând un calculator, soluţia este reprezentată de un mică aplicaţie, o extensie intitulată Facebook Unseen, ce se instalează în browserul Chrome. Aceasta funcţionează prin eliminarea liniei de cod care marchează mesajele ca fiind citite, atunci când folosiţi Facebook Messenger.
Pentru cei care comunică folosind serviciul Facebook Messenger pe telefonul mobil sau tabletă, soluţia este instalarea aplicaţiei Unread, din magazinul de aplicaţii. Aceasta are însă și un mare dezavantaj: nu permite trimiterea de mesaje, ci doar citirea mesajelor primite.
acasă »
» Cum puteţi dezactiva opţiunea "seen" din Facebook Messengerh
Cum puteţi dezactiva opţiunea "seen" din Facebook Messengerh
de Unknown
publicat în 09:37
Comentarii- nu Comentarii

0 commentaires:
Enregistrer un commentaire